Myrtle Beach - dag 2

Idag stack vi till ett ställe som hette Brodway at the beach där det fanns allt ifrån shopping, restauranger och annan underhållning. Där fanns också något man kunde göra som hette "Magic Quest". Det gick ut på att man fick ett uppdrag där man med hjälp av sin magiska trollstav skulle leta upp olika saker och ledtrådar inne på området som man sedan behövde för "slutfajten". Efter varje avklarat upp drag fick man en medalj som sparades digitalt i ens trollstav och när man klarat alla 8-10 uppdragen på det steget kom man vidare till nästa steg och så vidare. Ganska kul och barnen älskade det förståss! 
 
Efter Magic Quest var det dags för lite mat. Stack till en restaurang där de hade mycket undrhållning under tiden man åt. Där var folk som gick runt på höga styltor och gjorde ballonghattar och mitt i allt så började de sända en väderrapport på alla tv-apparaterna där som varnade för en orkan som kommer att komma in i restaurangen! Och mycket riktigt lite senare kom "orkanen" vilket var ett stort moln som började snurra runt uppe i taket och helt plötsligt som kom där ner en stor flaska Margarita eller vad det var som tömdes ner i en mixer. Lite udda men intressant och underhållande.
 
Resten av dagen spenderade vi vid alla poolerna runt hotellen och på kvällen stack jag och Nicole till ett köpcentum och shoppade lite.
 
Brodway at the Beach
 
Pilkastning
 
Nya och Isa redo för Magic Quest
 
Magic Quest
 
Restaurangen
 
 
 
 
Hungriga fiskar
 
Dags för lite bad
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0