Las Vegas, Nevada

Efter ett helt år i USA är det nu dags för sista månaden!! Något som jag och Elin började prata om och planera redan när vi ansökte till USA för 1,5 år sedan. Resplanen har ju ändrats ett antal gånger under året men till slut fick vi ihop det! Och nu står vi här i Las Vegas som är vårt första stopp under resan! Elin flög från St Louis och jag från Wilmington och så möttes vi upp på flygplatsen här i Las Vegas. Efter en del om och men lyckades vi äntligen checka in på ett hotell och lämna av all vår packning. Lite drygt att behöva dra runt på alla saker man samlat på sig under året. Men men, det får väl gå! 
Spenderade totalt lite mer än två dagar i Las Vegas och hann med en hel del på den tiden. Otroligt häftig stad!! Väldigt kul och intressant att bara gå längs The Strip och kolla på alla extrema hotell och roliga affärer. 
 
 
Hotellet vi bodde på
 
 
 
Är man under 21 år får man nöja sig med flipper-spel :)
 
 
 
Elin uppfann sitt egna mörkerrum när hon skulle fixa bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testade coca-cola produkter från olika länder
 
Elektriska stolen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juli

Tänk vad snabbt tiden går!! Redan ett helt år sen jag kom till Surf City, Maverick hade precis fyllt 1 år och börjat ta sina första steg. Idag blir han 2 år och nu är det inte gå som gäller, utan springa!! Mycket roligare och framför allt snabbare tycker han!!
Stort grattis på 2-årsdagen älskade lilla du!!
 
Ibland är det svårt att ta att nån annan fyller år och får all uppmärksamhet
 
Gott med tårta :)
 
Presentöppning! Alltid lika spännande!!
 
Oooh, nya bilar!
 
och en ny spännande bok :)
 
Som tur var räckte tårtan gott och väl till Isa också :)
 
Åkte till en väldigt trevlig och häftig restaurang i Wilmington där man satt runt ett stort stekbord och fick maten lagad precis framför sig. Gott var det också!!!
 
 
Härlig båttur med Brandy :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Shoppingdags! :)
 
Sa hejdå till fina Monique med en trevlig frukost på IHOP 
 
Time to say goodbye!! :(
Ett helt år har gått! Imorgon lämnar jag Surf City för att möta upp Elin i Las Vegas och sen resa runt i en månad innan det är dags att åka hem till Sverige igen. Helt sjukt hur fort tiden har gått! Men så mycket jag har fått vara med om och så många underbara människor jag har träffat! Är så otroligt glad att jag valde att göra detta!
 
Blev en sista tur till Frozen yogurt-stället med min värdfamilj innan vi kramade om varandra och sa hejdå. Usch vad jobbigt det var! Hatar verkligen att säga hejdå! Från att ha spenderat i stort sätt varje dag med dessa älskade barn till att vara så långt borta från dem. Som jag kommer att sakna dem! Tur att skype finns!!
 
 
 
Sista kvällen i Surf City!
Stack till Jacksonville för att äta middag med vännerna. Därefter stack vi till LoReLei´s och spelade massa corn hole natten lång :)
 
 
 
 
 
 
 

4th of July

I Surf City började firandet redan på kvällen den 3e juli med live music och picknick i parken och sen med ett vackert fyrverkeri över vattnet som avslutning :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Topsail beach at night
 
Sen bar det av till LoReLei´s för att spela lite corn hole :)
 
 
 
 
4th of july!!!
Detta är verkligen en dag som jag sett fram emot att fira eftersom man alltid hört hur stort det är i USA. Dagen började med en härlig dag på stranden med sol, bad och beach volleyboll med min värdfamilj och lite släkt och vänner
 
 
På eftermiddagen stack jag och några kompisar till en festival i Jacksonville
 
 
 
och på kvällen körde vi till en strand utanför Jacksonville för att kolla på ett stort fyrverkeri :)
 
 

RSS 2.0