Juli

Tänk vad snabbt tiden går!! Redan ett helt år sen jag kom till Surf City, Maverick hade precis fyllt 1 år och börjat ta sina första steg. Idag blir han 2 år och nu är det inte gå som gäller, utan springa!! Mycket roligare och framför allt snabbare tycker han!!
Stort grattis på 2-årsdagen älskade lilla du!!
 
Ibland är det svårt att ta att nån annan fyller år och får all uppmärksamhet
 
Gott med tårta :)
 
Presentöppning! Alltid lika spännande!!
 
Oooh, nya bilar!
 
och en ny spännande bok :)
 
Som tur var räckte tårtan gott och väl till Isa också :)
 
Åkte till en väldigt trevlig och häftig restaurang i Wilmington där man satt runt ett stort stekbord och fick maten lagad precis framför sig. Gott var det också!!!
 
 
Härlig båttur med Brandy :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Shoppingdags! :)
 
Sa hejdå till fina Monique med en trevlig frukost på IHOP 
 
Time to say goodbye!! :(
Ett helt år har gått! Imorgon lämnar jag Surf City för att möta upp Elin i Las Vegas och sen resa runt i en månad innan det är dags att åka hem till Sverige igen. Helt sjukt hur fort tiden har gått! Men så mycket jag har fått vara med om och så många underbara människor jag har träffat! Är så otroligt glad att jag valde att göra detta!
 
Blev en sista tur till Frozen yogurt-stället med min värdfamilj innan vi kramade om varandra och sa hejdå. Usch vad jobbigt det var! Hatar verkligen att säga hejdå! Från att ha spenderat i stort sätt varje dag med dessa älskade barn till att vara så långt borta från dem. Som jag kommer att sakna dem! Tur att skype finns!!
 
 
 
Sista kvällen i Surf City!
Stack till Jacksonville för att äta middag med vännerna. Därefter stack vi till LoReLei´s och spelade massa corn hole natten lång :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0