Förberedelsekurs i Auckland

Väl framme i Auckland började förberedelsekursen så fort vi kommit fram till hotellet. Som tur var var första dagen inte så lång, men ganska mycket information att försöka ta in ändå när man var så sjukt trött efter flygresan. Käkade en god middag med de andra au pairerna på kvällen men klarade inte hålla mig vaken längre än till kl 20.00. Var helt slut!! Sov som en stock fram till kl 04.00 på morgonen sen fick det bli candy crush och andra mobilspel fram tills det var dags att gå upp och käka frukost. 

Hela dagen har de bara matat oss med all möjlig information. Svårt att ta in så mycket på en gång men nått fastnar väl förhoppningsvis. På eftermiddagen blev det körkortsteori för vänstertrafik. Kommer verkligen att kännas konstigt att köra på "fel" sida! 

På kvällen var det dags för den bästa delen av förberedelsekursen - City tour in Auckland!! Åkte bla till en vulkankrater, några fina utsiktsplatser över stan, The Skytower och en del andra häftiga platser i stan. Var en jättefin tur, men tror att jag hade uppskattat den ännu mer om jag inte varit så galet trött. Jetlaget tar verkligen död på en, haha!!  

Under hela sista dagen var det hjärt- och lungräddning och första hjälpen för hela slanten och på eftermiddagen blev vi upphämtade av våra värdfamiljer på hotellet. Var lite nervöst faktiskt när man stod där och väntade. Undrar hur allt kommer att bli, hur man kommer att trivas och alla nya människor man kommer träffa och lära känna. Inte minst värdfamiljen som man ska bo hos men egentligen inte känner alls än. Men är säker på att det kommer bli ett bra år här på Nya Zeeland! :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0